[rev_slider alias=”slider2″]

Mäkilaurilan espanjalaisessa illassa talonpoikainen Suomi kohtaa Espanjan. Illan aikana flamencoa tanssitaan, taputetaan, soitetaan ja lauletaan. Tapakset, kastanjettikokeilu, viuhkakoulu ja tortilla-akatemia kuuluvat illan ohjelmaan. Vai pidetäänkö espanjan pikakurssi?

Kuten haluatte.

Rentoa, tai tilauksesta vaikka kuinka tiukkaa opetusta illasta noin puolet. Opetuksen sisällön painopiste aina osallistujien toiveen mukainen, tai räätälöidään ilta juuri sellaiseksi kuin haluat.

Tiukka TYHY-tuntinen on yksi taatusti energisoiva vaihtoehto.

Katso videolta, mitä espanjalaiseen iltaan voi sisältyä!

Tapakset kuuluvat niin Espanjaan! Ne voidaan valmistaa yhdessä. Ehtoisa opettaa, miten tehdään herkullinen, espanjalainen perunasipulimunakas eli tortilla española. Mäkilaurilan tortillat valmistetaan yleensä oman kanalan munista. Menússa myös aceitunas, queso manchego, queso azul, jamón serrano, chorizos, pimientos, canapés etc. Café, ¿sólo o con leche?

Pientä lisäkorvausta vastaan emännältä voi tilata tanssinumeron tai kaksi. Repertuaarissa myös García Lorcan runoja.

 

Espanjalaisesta on saatavilla kolme versiota:

S   Raapaisu, kesto noin tunti. Kahvi/tee. Hinta 30 €/hlö.

M  Rouhaisu, kesto noin 2 tuntia ja sisältää pienet tapakset. Hinta 62 €/hlö.

L   Kauhallinen, kesto 4 tuntia eli aika perusteellinen. Runsaat tapakset. Hinta 90 € / hlö.

Minimi 6 hlöä.

Hinnat sisältävät arvonlosäveron 24%.

 

Kokemuksen voi vielä täydentää saunalla ja paljulla. Koulutettu hieroja on myös mahdollista tilata töihin.

Tanssikuvat: Pasi Haaranen

Emännän erikoinen on Espanja. Mäkilaurilan emäntä Anna Haaranen on rakastanut ja harjoittanut flamencoa 1970-luvun lopulta lähtien. Hän on opiskellut sitä etenkin Espanjassa, esiintynyt monissa kokoonpanoissa, tehnyt koreografioita, järjestänyt festivaalia, toiminut flamencoyhdistyksissä. Hän on opiskellut espanjaa, asunut Espanjassa, opettanut espanjaa, tuonut maahan flamencotarvikkeita ja -taiteilijoita. Kokemusta Espanjasta ja flamencosta on siis kertynyt.

Oma flamencotanssikoulu www.carmeninkenka.net emännällä on ollut vuodesta 1990 lähtien. Tätä nykyä flamencotunteja taotaan myös Mäkilaurilan tuvan rossipermannolla.

Mäkilaurilassa toimii niin ikään verkkokauppa www.viuhkakauppa.fi, jonka ehtoisa perusti joitain vuosia sitten kesätyökseen.